top of page

HISTORIQUE.

Het verhaal begint tijdens de jaren ’80 onder de naam van AUDY welke werd opgericht door de vader van Albert Hennes. Op 2 januari 1990 wijzigt de naam van de firma in AUDRY’S FOOD en de zoon Albert Hennes neemt het roer over van zijn vader.

Het betreft een kleine familiale onderneming welke is gevestigd in de Obusstraat te Anderlecht in een gebouw van een voormalige beenhouwerij. Dit gebouw wordt echter al snel te klein en in januari 1996 verhuist Audry’s Food naar een nieuwe en grotere locatie in de Walcourtstraat te Anderlecht welke zich bevindt in een ambachtelijke zone. Dit is nog steeds het huidige adres.

Gedurende een periode van 25 jaar bouwt Albert Hennes de firma verder uit en in 2015 besluit hij om op pensioen te gaan. Op datum van 1 oktober 2015 wordt de firma overgenomen en wijzigt de naam in NEW AUDRY’S FOOD.

De heer Vincent Lekime , welke reeds 20 jaar actief was als commercieel medewerker bij Audry’s Food wordt zaakvoerder. Om de basis nog te versterken trekt hij een tweede vennoot aan, de heer Christophe Antoons welke ook een solide ervaring heeft van 20 jaar in de horeca.

Ook in de verdere evolutie van New Audry’s Food zal het accent worden gelegd op het familiale en ambachtelijke aspect. Er zijn reeds concrete plannen voor een verdere uitbreiding in de naaste toekomst.

NEW AUDRY’S FOOD est un fabricant de salades préparées, qui se veut le plus proche possible de l’esprit familial instauré à sa création. A l’heure actuelle, nous employons une dizaine de personnes pour l’atelier ainsi que des chauffeurs pour nos livraisons. basé en Belgique

MAART 2022 ….. EEN NIEUW AVONTUUR BEGINT

Na 26 jaren actief te zijn geweest in onze lokalen te Anderlecht, verhuizen wij nu onze installaties naar de bedrijvenzone van Nijvel-Zuid.

Een nieuwe start, een nieuw gebouw, een groen kader, meer ruimte ….
Alles is aanwezig voor een mooi avontuur

TO BE CONTINUED …..

NEW AUDRY’S FOOD est un fabricant de salades préparées, qui se veut le plus proche possible de l’esprit familial instauré à sa création. A l’heure actuelle, nous employons une dizaine de personnes pour l’atelier ainsi que des chauffeurs pour nos livraisons. basé en Belgique

WIE ZIJN WIJ?

NEW AUDRY’S FOOD is een fabrikant van bereide salades. Er wordt steeds gewerkt met kwalitatieve grondstoffen zonder additionele kleur- en smaakstoffen. Het accent wordt gelegd op het ambachtelijke welke altijd het devies is geweest vanaf de oorspronkelijke oprichting.

Op dit ogenblik hebben wij een tiental personen in dienst welke werkzaam zijn in de fabricatieruimte en om de klanten te beleveren.

Enkele cijfers :

  • Een gamma van meer dan 40 bereide salades

  • Meer dan 300 klanten over gans België maar tevens in Frankrijk, Luxemburg en UK

  • 4 gekoelde voertuigen om de leveringen te doen in eigen beheer

ONZE STERKE PUNTEN :

  • Het persoonlijk contact met onze klanten

  • Controles door het voedselagentschap op regelmatige basis

  • Leveringen in eigen beheer

bottom of page